KOLAPS NA ULICAMA BEOGRADA: Kiša paralisala prestonicu, KILOMETARSKE KOLONE, najkritičnije na Gazeli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 16:19

KOLAPS NA ULICAMA BEOGRADA: Kiša paralisala prestonicu, KILOMETARSKE KOLONE, najkritičnije na Gazeli (FOTO)

Snažno nevreme pogodilo je Beograd tokom popodneva i uticalo je na saobraćaj u glavnom gradu.

Nevreme koje je popodne zahvatilo Beograd prouzrokovalo je zastoje u gradskom saobraćaju a u mnogim delovima grada padao je grad veličine oraha.

Prvi talas "zapljusnuo" je prestonicu malo posle 17 sati iz vedra neba! I dok je još sunce sijalo nad prestonicom, nebo se "otvorilo".

Jaka kiša, praćena grmljavinom, zatekla je Beograđane.

Iako su meteorolozi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavljivali pljuskove, niko nije mogao da očekuje da će nevreme početi, jer nisu bili vidljivi tamni oblaci.

Kiša je, kao i obično, dodatno uticala na saobraćaj u Beogradu, pa su se širom grada stvorile još veće gužve. Saobraćaj je u centru je doživeo kolaps.

Velike gužve su bile na Autokomandi i mostu Gazela, kao i na Brankovom i Pančevačkom mostu u oba smera. Kolona je napravljena i na Trgu Slavija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.