KOLAPS NA IZLAZU IZ ZEMLJE: Pojačan saobraćaj ka ovim mestima - AMSS izdao novo upozorenje za sve vozače

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 08:41

KOLAPS NA IZLAZU IZ ZEMLJE: Pojačan saobraćaj ka ovim mestima - AMSS izdao novo upozorenje za sve vozače

Na Horgošu i Kelebiji čeka se četiri sata, na Gradini sat i po, a na Šidu sat vremena.

Saobraćaj u Srbiji je umeren, ali je veći broj vozila povremeno prisutan na putevima ka Crnoj Gori i granici sa Severnom Makedonijom, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Zbog dnevne temperature od oko 32 stepena, AMSS savetuje vozačima da na put krenu odmorni, u jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima.

Oprez je potreban na deonicama na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u toku radovi uz izmene u režimu saobraćaja, ali i na mestima gde i dalje ima posledica poplava i odrona.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok kamioni čekaju na izlazu iz zemlje na Batrovcima pet sati, na Horgošu i Kelebiji četiri sata, na Gradini sat i po, a na Šidu sat vremena, saopštio je AMSS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.