KOLAPS NA AUTO-PUTU SE NE RAŠČIŠĆAVA! Građani zaglavljeni u kilometarskim kolonama: Sat vremena stojimo, ne znamo šta da radimo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 22:58

KOLAPS NA AUTO-PUTU SE NE RAŠČIŠĆAVA! Građani zaglavljeni u kilometarskim kolonama: "Sat vremena stojimo, ne znamo šta da radimo" (FOTO)

Kraj prazničnog vikenda doneo je velike gužve u saobraćaju.

Na auto-putu kod Velike Plane, u smeru ka Beogradu, veliki je zastoj, zbog čega se formirala kilometarska kolona vozila. Vozačima se savetuje da, ukoliko su u mogućnosti, potraže alternativni pravac.

- Sat vremena stojimo kod Velike Plane i najbrže sam se kretala 15 kilometara na sat. Sutra drugar i ja imamo kolokvijum i vraćamo se za Beograd, zatekla nas je velika gužva, krenula je i kiša. Vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ne pomeraju, niti u jednoj traci. Stojimo i u brzoj i u svim trakama i ništa već sat vremena, ne znamo šta da radimo - rekla je reporterka "Blica" na licu mesta.

Ona je dodala da su vozači isključili automobile i čekaju da se situacija poboljša.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Do velikog zastoja došlo je i na prometnoj deonici autoputa "Miloš Veliki" iz smera od Čačka ka Beogradu.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U pitanju je deonica od Preljine do Ljiga gde se izvode radovi u tunelu Šarani. Saobraćaj se odvija samo u jednoj traci i napravio se, kako kažu vozači, svojevrsni "čep".

- Mislili smo da kad stignemo do auto-puta da će biti lakše, ali i ovde nas je sačekao zastoj. Naše putovanje će umesto neka dva sata potrajati skoro tri puta duže - kaže Branko Simić vozač koji je zaglavljen u koloni.

Kako su saopštili iz "Puteva Srbije", na autoputu, u zoni petlje Pojate, saobraćaj se odvija usporeno.

- Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.