KOBNI SELFI: Hteli su da se uslikaju pored mora, ali to ih je koštalo života (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBNI SELFI: Hteli su da se uslikaju pored mora, ali to ih je koštalo života (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Još jedna avantura koja se završila tragično

Dvoje turista u Brazilu pokušali su da naprave selfi na mokrim stenama na obali mora, međutim zapljusnuo ih je veliki talas i nešto što je trebalo da bude avantura, završilo se tragično.

Rođaci Amanda Marija Roke (19) i Leonardo Santos (25) usudili su se da priđu moru u mestu Farol de Santa Marta kad uslovi nisu bili idealni. Želeli su da ovekoveče svoj odmor na ovaj način, na kojem su bili sa još jednim rođakom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džefersonom da Konseisaom (19), ali je on odbio da im se pridruži.

Mladić je odlučio da ostane na obali i snima ih kamerom dok oni poziraju ispred džinovskih talasa. Kasnije se ispostavilo da mu je ova odluka spasila život, jer je kamera uhvatila kako dvoje mladih nestaje u talasima i bore se da prežive.

Džeferson je odmah pozvao pomoć, spasioci na džet skiju su ubrzo stigli i izvukli Amandu, međutim od Leonarda nije bilo ni traga.

Nažalost, njegovo telo je nađeno četiri dana kasnije u distriktu Laguna u državi Santa Katarina.

- Upali smo u vodu i pokušala sam da plivam, a onda sam shvatila da je Leonardo dezorijentisan i da se davi. Pokušala sam da ga animiram, da ostane budan. Ali talasi su nas strašno udarali, i on je bio u nesvesti, jer se nagutao toliko vode. Mislila sam da ću moži da ga spasim, držala sam ga za kosu neko vreme, ali me poklopio još jedna talas i nisam uspela da se izborim i sačuvam mu život - ispričala je Amanda spasiocima.

Vlasti su upozoravale turiste da ne idu na stene dok se more ne smiri, jer rizikuju živote. Nažalost, bili su u pravu i još jedan mlad život je ugašen zbog selfija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.