KO JE UGASIO SVETLO? Sveti Stefan, Budva i Herceg Novi u mrklom mraku i bez struje!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Avg.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE UGASIO SVETLO? Sveti Stefan, Budva i Herceg Novi u mrklom mraku i bez struje!

Deo crnogorskog primorja bio je sinoć u mraku, a struje u pojedinim gradovima nije bilo nekoliko sati jer je došlo do kvara na dalekovodu Herceg Novi-Trebinje

Deo crnogorskog primorja bio je sinoć u mraku, a struje u pojedinim gradovima nije bilo nekoliko sati.

Budva, centar crnogorskog primorskog turizma bila je u mraku, nakon što je došlo do varničenja na dalekovodu kojim se napaja primorje.

Bez struje su najduže bili potrošači iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Herceg Novog, koji su, nakon tri sata mraka, struju ponovo dobili oko 23:15 časova. Bez struje su više od sat vremena bili i stanovnici Tivta, gde je struja došla nakon 21:30 časova.

I Bar u dva navrata ostao je na po 15 minuta bez struje. Iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema saopšteno da je došlo do kvara na dalekovodu Herceg Novi-Trebinje. Bez struje je ostao i Sveti Stefan.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KO-JE-UGASIO-SVETLO-Sveti-Stefan-Budva-i-Herceg-Novi-u-mrklom-mraku-i-bez-struje

Izvor: medio.rs, 16.Avg.2014

Deo crnogorskog primorja bio je sinoć u mraku, a struje u pojedinim gradovima nije bilo nekoliko sati jer je došlo do kvara na dalekovodu Herceg Novi-Trebinje..Deo crnogorskog primorja bio je sinoć u mraku, a struje u pojedinim gradovima nije bilo nekoliko sati...Budva, centar crnogorskog primorskog...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.