KO JE OVDE LUD?! Bjelogrlić govorio na skupu PROTIV NASILJA, a pogledajte kako je KRVNIČKI TUKAO Gagu Antonijevića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 19:57

KO JE OVDE LUD?! Bjelogrlić govorio na skupu "PROTIV NASILJA", a pogledajte kako je KRVNIČKI TUKAO Gagu Antonijevića (VIDEO)

Ko je ovde lud?!

Glumac Dragan Bjelogrlić danas je govorio na prozapadnom protestu koji organizuje opozicija a pod parolom "Srbija protiv nasilja", iako je pre dve godine nemilosrdno pretukao reditelja Gagu Antonijevića.

Ne samo što je tukao Antonijevića, već je Bjelogrlić u Prvom osnovnom sudu negirao nasilničko ponašanje prema Antonijeviću.

Na snimku se vidi nekoliko grupa ljudi koji sede u lobiju hotela i mirno razgovaraju.

Antonijević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u grupi sa još troje ljudi.

Bjelogrlić, međutim, iznenada prilazi sa potpuno druge strane kafea i odmah kreće da udara Antonijevića. Reditelj pokušava da se odbrani nogama, a Bjelogrlić nastavlja sa pesničenje.

SNIMAK POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je sudu optužni predlog protiv Bjelogrlića, uz navode da je 23. avgusta 2021. godine u ranim jutarnjim časovima više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.