KO JE NARUČIO SUROVU LIKVIDACIJU MARKUŠA: 7 hitaca platio jedan od navijača Vojvodine! Ubice stigle iz Bosne i još se kriju u Srbiji

Izvor: Press, 30.Nov.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE NARUČIO SUROVU LIKVIDACIJU MARKUŠA: 7 hitaca platio jedan od navijača Vojvodine! Ubice stigle iz Bosne i još se kriju u Srbiji

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju prošlonedeljne likvidacije nedaleko od hotela "Sajam" u Novom Sadu. Postoje indicije da je ubistvo platio jedan od navijača Vojvodine sa kojim je bio u sukobu.
Naime, operativci novosadske policije, koji rade na istrazi ubistva Marka Markuša (29), došli su do indicija da su neposredni izvršioci zločina ušli iz Bosne i Hercegovine. Pored toga, postoji i podatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je Markuševu likvidaciju naručio i platio jedan od vođa navijača Vojvodine, koji je sa njim godinama bio u sukobu, pišu Novosti.
To je, kako se saznaje, zasad glavni pravac istrage ubistva nedaleko od hotela "Sajam" u Novom Sadu, iza koga je "bogata" kriminalna karijera. Upućeni pričaju da se Markuš unazad nekoliko meseci smirio i da je hteo da posle izdržane poslednje kazne zatvora zauvek stavi tačku na sukobe i neprijateljstva iz prošlosti.
- Mnogo je ljudi zakukalo zbog njega - navodi sagovornik lista blizak istrazi. - Bio je bahat i nasilan. Napadao je policiju, suparničke vođe raznih grupa... Tu se negde i krije motiv zločina. Postoje određeni podaci o dvojici ubica, koji su ušli ilegalno u Srbiju. Mislimo da su još tu, u našoj zemlji, i da čekaju priliku da se vrate nazad. Markuš je ubijen "po receptu" nekih zločina počinjenih u Beogradu, ali tu se svaka sličnost završava. Mislimo da mu je glave došao sukob sa vođom navijača sa kojim ćemo narednih dana da obavimo detaljan razgovor.
Inače, u utorak je u Novom Sadu nastavljeno suđenje za nanošenje teških telesnih povreda Aleksandru Kovačeviću, gde je jedan od optuženih upravo ubijeni Markuš. Kovačević je prebijen pre tri godine u Ulici Laze Telečkog, a pored Markuša na optuženici je i Jovan Kecman, koji je u bekstvu. Markuš je na početku suđenja negirao krivicu, tvrdeći da je lokal napustio pre bilo kakvog incidenta.
 
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dva moguća motiva u istrazi ubistva Markuša: Šamar u "Pleju" ili paljenje džipa

Izvor: BKTV News, 30.Nov.2017

Dva motiva su ključna u razotkrivanju ubistva Novosađanina Marka Markuša (29)...U istrazi ubistva Marka Markuša (29), novosadska policija fokusirana je na dva ozbiljna sukoba koji je ovaj mladić imao, a koji bi možda mogli da otkriju motiv, odnosno dovedu do naručioca zločina..."Markuš je najotvoreniji...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.