KO JE MISTERIOZNI ČOVEK?! U Nišu pronađeno telo muškarca u stanju raspadanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 13:49

KO JE MISTERIOZNI ČOVEK?! U Nišu pronađeno telo muškarca u stanju raspadanja

Telo nepoznatog muškarca pronađeno

Juče uveče, u blizini Gornjomatejevačke ulice u Nišu, pronađeno je telo muškarca koje još uvek nije identifikovano. Telo je bilo u veoma lošem stanju, što ukazuje na to da je smrt nastupila nekoliko dana pre nego što je telo pronađeno.

Policija je odmah obaveštena o pronalasku leša i izašla na lice mesta da obavi uviđaj. Međutim, zbog poodmaklog stanja raspadanja tela, preliminarni pregled nije mogao utvrditi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzrok smrti. Zbog toga je Više javno tužilaštvo naložilo obdukciju kako bi se utvrdilo da li je čovek umro od nasilne smrti ili je preminuo na drugi način.

Postoji sumnja da bi se moglo raditi o muškarcu čiji je nestanak prijavljen policiji pre desetak dana. Međutim, kako bi se identitet tačno utvrdio, biće neophodno da njegova porodica identifikuje njegove stvari, a ako to ne bude dovoljno, biće sprovedena i DNK analiza.

Detalji ovog slučaja još uvek nisu potpuno razjašnjeni, ali nadležne institucije preduzimaju neophodne korake kako bi utvrdile okolnosti i uzrok smrti ovog muškarca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.