KO JE, BRE, TAJ ZEKA?!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE, BRE, TAJ ZEKA?!

Pevačica Tanja Savić, za koju je bivši ukućanin izjavio da bi se oženio njome, tvrdi da ne zna ko je on

Bivši ukućanin Stevan Zečević Zeka, iako je u kući važio za "urbanu" facu, po izlasku iz kuće to je demantovao izjavom da je pevačica Tanja Savić "potpuno njegov tip". Međutim, kod nje neće moći da "zabeleži poene" u Ligi Izuzetnih Džentlmena, koju je oformio sa prijateljima. Naime, mlada folkerka je rekla da "ne zna ko je Zeka i da je on potpuno ne zanima".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Ne pratim "Veliki Brat" i taj šou me uopšte ne interesuje, tako da mi je potpuno nevažna takva izjava nekog ukućanina - rekla je naša sagovornica. Na pitanje da li će, pošto je saznala da je simpatija jednom od stanara, početi da prati ovaj šou, pevačica je odgovorila odrečno.

- Zbog posla nemam vremena da gledam TV, a ovaj slučaj ne vidim kao neki posebno zanimljiv razlog da bih počela da ga pratim - kaže Tanja.

Iako je do sada već gostovala u jednom rijaliti šouu, ona tvrdi da nikada ne bi učestvovala u "Velikom Bratu".

- Nikada se ne bih prijavila za tako nešto! Da me snimaju 24 sata dnevno, to nikako, drugi šou programi su mi u redu, ali u kuću Velikog Brata ne ulazim - zaključuje Grandova zvezda.

Podsećanja radi, Novosađanin se u kući smuvao sa Jelenom Žeželj i po izlasku izjavio da će je čekati da vidi kakav će njihov odnos biti van kuće. Međutim, postoji mogućnost da mlada Beograđanka u kući ostane malo duže i da će početni zanos kod njih nestati. Ipak, kako će mlada Jeca reagovati, i pored svih simpatija koje oseća prema Zeki, kad sazna da "vredi" 125 poena, videćemo po izlasku iz kuće.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.