KO ĆE DA SAHRANI MLADIĆA IZ NOVOG SADA? Telo žene i dece za koje su sumnja da su ih UBILI preuzela porodica, otac je još UVEK na sudskoj medicini

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 21:08

KO ĆE DA SAHRANI MLADIĆA IZ NOVOG SADA? Telo žene i dece za koje su sumnja da su ih UBILI preuzela porodica, otac je još UVEK na sudskoj medicini

Rodbina je obaveštena ali još niko nije došao po njega

Telo mladića (25) koji se sumnjiči da je zajedno sa suprugom (23) usmrtio svoja dva sina, a zatim sa njom izvršio samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu još nije niko preuzeo, saznaje se nezvanično.

- Telo mladića i dalje je na Odeljenju sudske medicine Kliničkog centra Vojvodine, dok su njegova supruga i sinovi stari jednu i četiri godine sahranjeni su u Bačkom Petrovcu odakle je ona rodom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Obdukcija je završena tako da ne postoji zakonski razlog da se telo i drži u medicinskoj ustanovi. Rodbina je obaveštena, ali do danas niko nije došao da preuzme telo - priča izvor upoznat sa čitavim slučajem.

Dodaje da, ukoliko se uskoro niko ne odazove da preuzme telo mladića, slučaj preuzima Centar za socijalni rad koji izdaje nalog komunalnom preduzeću za pogrebne usluge u mestu prebivališta pokojnika da ga preuzme i sahrani što je u ovoj situaciji novosadsko JKP "Lisje" jer je njegovo poslednje prebivalište u Novom Sadu na adresi gde se dogodila velika tragedija.

Podsetimo, telo devojke i njene sinove preuzela je njena porodica i onu su juče sahranjeni u Bačkom Petrovcu.

Kako je već izveštavano, prvi toksikološki rezultati obdukcije dece pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Kako se pisalo, ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, najverovatnije ubili sopstvenu decu, iako je to još uvek na nivou nagađanja.

Tela dvojice dečaka od jedne i četiri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu.

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima. Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.