KNJIGA KOJA ĆE UZDRMATI BRITANIJU: Sabrane sve ispovesti osoblja o prljavštinama kraljevske porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2020, 23:29

KNJIGA KOJA ĆE UZDRMATI BRITANIJU: Sabrane sve ispovesti osoblja o "prljavštinama" kraljevske porodice

Osoblje je otkrilo i kako je svedočilo čestim svađama pokojne princeze Diane i princa Čarlsa.

Osoblje kraljevske porodice odlučilo je da iznese sve pikanterije i skandalozne događaje u Kensingtonskoj palati, a sve to je pisac Tom Kvin odlučio da zabeleži.

Pisac Tom Kvin prikupio je razne pikanterije od zaposlenih i objavio ih u svojoj knjizi "Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle".

Članica osoblja Vinifred, kako ju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pisac nazvao, i njene kolege jednom su uočili ljubavnika princeze Diane, trgovca umetninama Olivera Hoaera, kako se polugo skriva iza ogromne biljke u hodniku Kensingtonske palate.

Zaposleni su znali i da je princeza Margaret stalno mučila svog muža, lorda Snovdena pričajući mu o svojim aferama. S obzirom na to, nije ni čudo da su se razveli 1978.

Osoblje je shvatilo i koji su pravi razlozi zbog kojih je supruga princa Harrija, Megan Markl prestala voleti Kejt Midlton.

- Ne može se ništa sakriti od nas, to je mana posedovanja velikog broja zaposlenika. Saznajemo sve tajne disfunkcionalnih porodica poput ove - ispričala je Vinifred.

[CELEBRITIES] ¡Sin censura! “Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle” revela los secretos del palacio Real https://t.co/70h9yixQSU pic.twitter.com/EUIdjIrogj

— El Intransigente América (@elintramerica) May 4, 2020

Megan je smetalo što je Kejt osoblje obožavalo za razliku od nje, ali je smatrala i kako su ona i princ Hari dobili puno manji apartman za život od njegova starijeg brata.

- Braća su se uskoro nalazila sama da ne trpe neugodnu tišinu svojih supruga. Sve je prelilo čašu kada se Megan izderala na Kejtinog zaposlenog - dodala je kako su često viđali polugole ljude po rezidencijama.

- Ako nije bio nečiji ljubavnik ili ljubavnica, onda je to bio neki stariji rođak kraljice koji se slučajno zaključao izvan apartmana - objasnila je.

- Mit je da su živeli ikad srećno, od dana kada su se uselili u Kensingtonsku palatu stalno su imali razmirice. No, dobili smo uputstva da budemo diskretni i kad bi čuli da se svađaju, morali smo čekati da prestanu pa tek onda doći ka njima - ispričao je jedan zaposleni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.