KNEŽEVIĆ PORUČIO SPECIJALNOM TUŽIOCU: Predaću se kad DOKAŽETE da je moja ruka pisala u NOTESU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KNEŽEVIĆ PORUČIO SPECIJALNOM TUŽIOCU: Predaću se kad DOKAŽETE da je moja ruka pisala u NOTESU!

Kneževića osudili za visokotehnološki kriminal, a sad ga optužuju i za notese koji su ručno pisani.

Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević poručio je glavnom specijalnom tužiocu (GST) Milivoju Katniću da je spreman da se dobrovoljno preda ako GST dokaže da je makar jedna rečenica u notesu koji je on pokazivao sinoć na televiziji, napisana njegovom rukom.

- GST Milivoje Katnić i njegov tim me optužuju za visokotehnološki kriminal i finansijske transakcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje kako tvrde, nikada nesu viđene na ovim prostorima. Sve su optužbe na moj račun za visokotehnološki kriminal, a prva je optužba za Karbon, za trgovinu (CO2), gdje je Atlas kapital bio među svetskim bankama i investicionim kućama, članica prestižne visokotehnološke berze Bluneks iz Pariza, čiji je osnivač Njujorška berze, što je jedini  slučaj, u finansijskom smislu, da neka firma koja je povezana sa Crnom Gorom, bude članica ove renomirane kuće.

- Kao drugo optuživati mene za sve poslove E-komerca kompanije je potpuno nelegalno, mi smo razvijali softver za E-komerc 12 godina i uložili milione, kako bi tehnologiju, znanje i klijente doveli u Crnu Goru. Optužuju me za visokotehnološki kriminal, a sad pominju nekakve notese ručno pisane. Evo fer i poštene ponude za Milivoja Katnića. Ukoliko postoji bilo kakav moj notes, sa bilo kojim mojim dokumentima i samo jednom rečenicom ispisanom mojom rukom, spreman sam da se dobrovoljno predam. I nudim Katniću TV duel kod bilo kojeg novinara i na bilo kojoj televiziji da raspravljamo o hibridnom ratu i tehnološkoj zaostalosti njegovog Specijalnog policijskog tima, kao i tužioca koji su u ovom predmetu - poručio je Knežević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.