KMF Novi Pazar superioran u Prvoj ligi Srbije

Izvor: SandzakPress.net, 19.Okt.2020, 15:02

KMF Novi Pazar superioran u Prvoj ligi Srbije

Klub malog fudbala Novi Pazar pobedio je večeras u dvorani Pendik ekipu beogradskog Konjarnika sa 5:4, u utakmici četvrtog kola Prve futsal lige Srbije. Strelci za domaćina bili su Veroljub Vukadinović u šestom, kapiten Eldin Redžović u 18, Milan Mutavdžić u 23, Elvedin Sadović u 28. i Stojan Milovac u 32. minutu. Golove za poraženi tim postigli su Stefan Kokotović u 18. i 40. minutu, Marko Živanić u 26, Drago Šljukić u 27. minutu. Novi Pazar je lider prvenstva sa maksimalnih 12 bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << a Konjarnik je na petom mestu i ima šest bodova. Pazar će u sledećem kolu igrati u Beogradu protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde, dok će Konjarnik ugostiti ekipu FON-a. The post KMF Novi Pazar superioran u Prvoj ligi Srbije appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi poraz odbojkaša Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 19.Okt.2020

Odbojkaši Radničkog pobedili su večeras u Novom Pazaru istoimenog domaćina sa 3:1 u setovima (25:20, 23:25, 25:17, 25:13), u utakmici šestog kola Superlige Srbije. Goste iz Kragujevca predvodio je Irfan Hamzagić sa 16 poena, a pratili su ga Srećko Ristić sa 14 i Milutin Nejić sa 10 poena. Najefikasniji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.