KLUPKO SE TEK ODMOTAVA! Belivuk imao svoje ljude u policijskim krugovima - ONI su povezivani sa kriminalnim klanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 19:16

KLUPKO SE TEK ODMOTAVA! Belivuk imao svoje ljude u policijskim krugovima - ONI su povezivani sa kriminalnim klanom

Goran Papić, bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) uhapšen je danas u Beogradu,

Razlog je po svemu sudeći saradnja s klanom Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović nije iznenađen hapšenjem Papića i ocenjuje da je to samo početak otkrivanja veza Belivuka s policijskim krugovima.

- Sigurno je da je Belivuk imao svoje ljude u policijskim krugovima, i to na ozbiljnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozicijama, a koji su mu bili podređeni. Doćiće se, siguran sam, i do pojedinaca iz samog vrha policije koji su sarađivali s njim - smatra Nicović.

Pre Papića policija je već saslušavala bivšu državnu sekretarku u MUP-u Dijanu Hrkalović, kao i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu koji su, kako se sumnja, povezani sa kriminalnim klanom kojim je rukovodio uhapšeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja a kome se na teret stavljaju, između ostalog, brojne likvidacije. Simptomatično je da su oboje odbili ispitivanje na poligrafu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

N1 Reporteri o hapšenju Gorana Papića i godišnjici devetomartovskih protesta

Izvor: N1 televizija, 09.Mar.2021

Vest dana glasi - uhapšen bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije Goran Papić. Kakva je veza tog, sa hapšenjem grupe Veljka Belivuka i zašto svetski mediji, osim ove, pominju i aferu Jovanjica - zna reporterka N1 Jelena Zorić. Koliko je hrabrosti bilo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.