KLIZIŠTE ODNELO KUĆE MILIONERA! Sve se survalo za tren oka! Objavljen snimak uništenih LUKSUZNIH vila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 18:27

KLIZIŠTE ODNELO KUĆE MILIONERA! Sve se survalo za tren oka! Objavljen snimak uništenih LUKSUZNIH vila (VIDEO)

Do klizišta je došlo nakon što je proteklih nekoliko dana ovu oblast pogodilo veliko nevreme sa obilnim padavima

Na obali Pacifika u Kaliforniji došlo je do odrona pri čemu su se niz liticu survala dvorišta luksuznih kuća izgrađenih na obali okeana. Slična situacija dogodila se i prošle godine kada je bogato naselje San Klemente pogodilo strašno nevreme i pokrenulo klizišta u toj oblasti.

U pitanju su kuće u Dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pointu sa pogledom na Pacifik, a snimci pokazuju da ih od ponora dele bukvalno centimetri. . Inače, u celoj regiji je došlo do odrona zemlje i blata.

Nadležni, koji su procenili situaciju, kažu da uprkos jezivom prizoru kuće milionske vrednosti nisu u opasnosti od padanja niz liticu.

Jedan od vlasnika rekao je da je njegova kuća sigurna i da nije stavljena u "crvenu kategoriju". Međutim, lokalni mediji prenose da svim kućama u tom delu preti opasnost od klizišta. Vrednost kuća je procenjena na oko 15,9; 14,1 i 12,9 miliona dolara.

(Srbija Danas/Telegraf.rs/A.Đ./Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.