KLINCI UBICE Ova deca su počinila najmonstruoznije zločine na svetu!

Izvor: Blic, 12.Mar.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLINCI UBICE Ova deca su počinila najmonstruoznije zločine na svetu!

Ubica nije samo odrastao čovek. Nažalost, bilo je slučajeva u kojima su deca ili tinejdžeri počinili užasavajuće zločine, koji će ih pratiti do kraja života. Oni su imali manje od 18 godina kada su ubili, a njihove žrtve nisu ni znale šta im se sprema.

Ričarsonova je imala 12 godina kada je zbog roditeljskog neodobravanja ljubavne veze sa 11 godina starijim Džeremijem Steinkeom odlučila da ih ubije.

U aprilu 2006. godine Džasmin je zajedno sa svojim 23-godišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dečkom brutalno ubila svoje roditelje, Marka i Debru Ričarson, a potom i osmogodišnjeg brata Jakova.

Prema njenom svedočenju kada mu je u grudi zarila nož, Jakov je uzviknuo: "Plašim se! Još sam mlad da umrem!".

Za razliku od druge dece sa ove liste, Bosket je pre nego što je počinio stravičan zločin već imao policijski dosije. Naime, Vili je u detinjstvu idealizovao svog oca, osuđenog ubicu koji je ležao u zatvoru, i stvorio neku vrstu idolopoklonstva prema njemu.

Kriminalnu karijeru je počeo pljačkajući ljude po njujorškom metrou, a završio je 1964. kada je ubio čoveka "čisto da bi video kako to izgleda".

Trenutno služi doživotnu kaznu.

Godine 1964. 15-oggodišnji Kemper je ubio babu i dedu i sa očeve i sa majčine strane. Nakon ovog gnusnog zločina završio je u ustanovi za mentalne bolesti gde je proveo narednih pet godina.

Pod izgovorom da je veoma mlad i da je pokazao značajan napredak u lečenju ustanova je pustila Krempera na slobodu. Međutim, vrlo brzo su zažalili zbog te odluke.

Kremper je ubio najmanje osam žena pre nego što je ponovo uhapšen.

Godine 1998. 14-godišnji Džošua Filips, iz nepoznatih razloga je ubio svoju 8-godišnju komšinicu.

Prema policijskom izveštaju Džošua je bejzbol palicom brutalno na smrt prebio devojčicu i njeno telo sakrio ispod kreveta u svojoj sobi.

Filips je otkriven tek nakon nedelju dana kada je njegova majka osetila "čudan" miris koji dolazi ispod njegovog kreveta.

Alisa Bustamante, 15-godišnja tinejdžerka iz Misurija, je 2009. godine ubila maloletnu Elizabet Olten.

Bustamanteova je Elizabet (9) zadavila, nekoliko puta izbola i prerazala joj vrat.

Nakon ovog surovog ubistva Alisa je zapisala u svom dnevniku: "Je***o sam upravo ubila nekog! Ne mogu da definišem kako se osećam. Jednostavno, bilo je fantastično!".

Ubrzo je isplanirala da ubije i svoja dva mlađa brata, ali, iako im je već bila iskopala grobove u obližnoj šumi, nikad to nije učinila.

Bustamanteova trenutno služi doživotnu kaznu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.