KLIKNUO NA LINK KOJI MU JE STIGAO U PORUCI I ZAŽALIO! Nećete verovati šta mu se desilo, ovo je za NAUK svima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 12:30

KLIKNUO NA LINK KOJI MU JE STIGAO U PORUCI I ZAŽALIO! Nećete verovati šta mu se desilo, ovo je za NAUK svima

Ozbiljna SMS prevara
Nova SMS prevara kruži Srbijom putem koje se skida novac sa računa građana koji na nju nasednu.
Ovih dana pojedinim građanima stižu poruke u kojima se obaveštavaju da je nemoguće da im se "isporuči paket zbog pogrešne adrese stanovanja". Poruka koju šalju prevaranti glasi: "Isporuka paketa je prekinuta, jer nije imao kućni broj, ažurirajte na ovom linku". Naravno nikako ne klikćite na link jer rizikujete da budete žrtva hakera.
Tako je jedan momak iz Beograda rekao i sam da je žrtva ove prevare.
- Bio sam na poslu kada sam dobio poruku, kliknuo sam na link i shvatio da je u pitanju prevara. Skinuta mi je određena suma sa kartice, na sreću...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pojavila se nova vrsta prevare u Srbiji: Ako dobijete ovu poruku NE OTVARAJTE

Izvor: Blic, 22.Mar.2024

Poslednjih nekoliko dana, nemali broj naših čitalaca požalio nam se da im je na mobilne telefone stižu sumnjive SMS poruke o problemima sa isporukom paketa koje oni nikada nisu ni poručili. Oni koji pak čekaju neki paket, bolje da pripaze.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.