KINEZI ŠALJU 50.000 VAKCINA BiH: Sinofarmom u borbu protiv korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 20:48

KINEZI ŠALJU 50.000 VAKCINA BiH: Sinofarmom u borbu protiv korone

Kina će do kraja meseca BiH poslati 50.000 vakcina Sinofarm

Kineska donacija BiH vakcina protiv virusa korona trebalo bi da bude realizovana do mjeseca, saopšteno je iz Ministarstva civilnih poslova u Savjetu ministara.

Iz Ministarstva navode da su u završoj fazi aktivnosti koje vode ka realizaciji kineske donacije.

- Ministarstvo je u svakodnevnoj komunikaciji sa kineskom stranom od dana najave donacije s ciljem što bržeg dopremanja, carinjenja i stavljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u upotrebu vakcina koje će biti donirane - dodaje se u saopštenju.

Ambasador Kine u BiH Đi Ping ranije je u razgovoru sa ministrom civilnih poslova Ankicom Gudeljević najavio donaciju 50.000 doza vakcine kineskog proizvođača "Sinofarm".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.