KINEZI OSULI PO TRAMPU, BRUTALNO GA ISMEVAJU: Gospodine predsedniče, nemojte da se skrivate! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 16:19

KINEZI OSULI PO TRAMPU, BRUTALNO GA ISMEVAJU: "Gospodine predsedniče, nemojte da se skrivate!" (VIDEO)

Pljušte sarkastični komentari

Hiljade korisnika društvenih mreža u Kini ismeva i kritikuje američkog predsednika Donalda Trampa zbog načina na koji se odnosi prema krizi u vreme pandemije i to se dešava u trenutku kad je broj potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom u SAD premašio dva miliona.

Korisnici popularnog mikrobloga Sina veibo objavljuju sarkastične komentare na Trampov odgovor na pandemiju u kojima zapažaju kako je ovo "istorijski napredak" za SAD, zbog čega je nemali broj ljudi uputio čestitke Kini. Osim ismevanja, neki su korisnici primetili i da je situacija u SAD "depresivna" i da "američki narod pati".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.