KIM ODOBRIO! SEVERNA KOREJA NAPADA JUŽNU? Uskoro ćemo preduzeti akciju protiv suseda

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 17:34

KIM ODOBRIO! SEVERNA KOREJA NAPADA JUŽNU? "Uskoro ćemo preduzeti akciju protiv suseda"

Kim Jo Džong, sestra severnokorejskog vođe Kim Džong Una, izjavila je da je dobila sva ovlašćenja kako bi preduzela "sledeću akciju" protiv Južne Koreje.

Severna Koreja će preduzeti sledeći korak protiv Južne Koreje, za šta tvrdi da je Seul kreirao izdaju i zločin protiv komunističke države, saopšteno je u subotu.

Sestra Kim Džong Una dodaje da je njenoj vojsci povereno da planira i da preduzme sve potrebne radnje.

- Smatram da je krajnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme da sigurno prekinemo odnose sa južnokorejskim vlastima. Uskoro ćemo preduzeti sledeću akciju - izjavila je Kim Jo Džong, prvi potpredsednik odeljenja Centralnog komiteta Radničke partije Koreje.

Od ranije je poznato da je Kim mlađa sestra severnokorejskog lidera.

- Vršeći moju ovlašćenje od strane vrhovnog vođe, naše stranke i države, dala sam uputstva čelu odeljenja zaduženog za poslove sa neprijateljem da odlučno izvrše sledeću akciju - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.