KEŠELJ OTKRIO TAJNU: Gurović mi je na treningu prekrstio ruku

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEŠELJ OTKRIO TAJNU: Gurović mi je na treningu prekrstio ruku

Nadam se da će češće da dolazi na treninge,rekao je košarjaš Mege

Košarkaš Mege Marko Kešelj otkrio je jedan zanimljiv detalj nakon pobede njegove ekipe protiv FMP-a (92:85) u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Moram da otkrijem jednu tajnu od jutros. Gurović, moj drugar, je na treningu prekrstio moju ruku. Nadam se da će češće da dolazi na treningerekao je Kešelj koji je utakmicu završio sa 28 poena.

Iskusni krilni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << igrač je potom istakao da je najvažnija pobeda i plasman u polufinale gde ih čeka ekipa Vršca.

Čestitam im na igri. Nismo imali rešenja na njihov pik i fantastičan šut. U nekim momentima su bili bliži pobedi. Mi smo sotali staloženi i jaki. Ostvarili smo cilj, to je najvažnije za nas. Veličanstvena utakmica, idemo dalje", dodao je Kešelj.

Medijima se potom obratio trener Dejan Milojević koji je pohvalio FMP na sjajnoj igri.

"Prezadovoljan sam. Svaka čas Gurketu. Najbolji su u KLS. Nezgodni su. Šut ih je sjajno služio, to je bio veliki problem. Najbitnije je da smo pobedili. Na terenu je bilo mnogo talentovanih igrača. Verujem da su svi uživali", rekao je Milojević.

Trener Mege se osvrnuo i na susret protiv Vršca u polufinalu.

"Vršac je pokazao da može da pobedi Metalac. Što ne bi mogli i nas. Realno veliki problem da je sada Vršac opustio moje igrače. Već razmišljaju o finalu, to je verovatno bio problem i sa Metalcem", zaključio je Milojević.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.