KEČAP STRIPTIZ Gola plesala u restoranu, pa završila na sudu

Izvor: Blic, 01.Nov.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEČAP STRIPTIZ Gola plesala u restoranu, pa završila na sudu

Andželik Izabela Vale (23) sa Floride završila je na sudu zbog svog ispada u restoranu "Džoni rokets" u Majami biču. Naime, ona se u restoranu iz čista mira skinula potpuno gola i počela je da zavodljivo pleše, a nekoliko muškaraca koji su se zatekli tu su je polivali vodom i kečapom.

U jednom momentu posle erotskog plesa, Andželik je potpuno gola legla na sto, a muškarci su je dodirivali po genitalijama i snimali je. Na kraju joj je jedan od zaposlenih prišao i rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << joj da odmah napusti objekat, a ona je sa osmehom na licu dobacila svima da je potraže na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, gde je i postavila video klipove svog golog plesa.

Ona je izašla iz restorana samo sa kupaćim kostimom i peškirom u ruci, a nekoliko minuta kasnije se vratila po svoje cipele. Iako su pozvali policiju, ona je uspela da pobegne pre njihovog dolaska, ali ipak je pronađena jer se hvalila ovim snimcima na društvenim mrežama.

- Vi ste samo ljuti što niste bili tamo. Bilo je mnogo zabavno, bar koliko se sećam. Da, da, da uhapsite me, bilo je zabavno. Odvedite me u zatvor. Bilo je zabavno. I svi drugi su delovali kao da se ludo zabavljaju. Sve vas volim - napisala je Andželik na svom Instagramu.

Andželik je nekoliko dana kasnije uhapšena jer je policija preko društvenih mreža uspela da je locira i držana je u pritvoru dok se nije njen otac pojavio i rekao da je mentalno obolela. Ona je potom prebačena u zatvor, a istraga je u toku. Incident se desio početkom oktobra, a video sa njenim performansom pogledan je preko milion puta.

Necenzurisani snimak iz restorana možete pogledati OVDE

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Izvela "kečap striptiz" u baru, pa završila u pritvoru

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2015, 00:23

Andželik Izabela Vale (23) sa Floride završila je na sudu zbog svog ispada u restoranu "Džoni rokets" u Majami biču. Naime, ona se u restoranu iz čista mira skinula potpuno gola i počela je da zavodljivo pleše, a nekoliko muškaraca koji su se zatekli tu su je polivali vodom i kečapom...U jednom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.