KC Grad proslavio šesti rođendan (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KC Grad proslavio šesti rođendan (FOTO)

Kulturni centar Grad večeras je proslavio šesti rođendan otvaranjem izložbe fotografija Beošik u Galeriji kulturnog centra.

Izložbu čine 100 portreta koji prikazuju ljude na fotografijama i njihov stil, to su ljudi koji se mogu sresti na ulicama grada, u prevozu ili na književnoj večeri, koncertu ili u parku.

Beošik izložba predstavlja početak projekta rada KC Grada koji bi predstvio Beograd van turističke ponude, naveo je direktor KC Grad Dejan Ubović. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

"Drago mi je što sam na ovoj proslavi i što mogu da vas vidim u ovolikom broju pošto vi dajete zivot ovom mestu jer je to ceo koncept, koncept nije mesto već ljudi", rekao je na otvarnju izložbe ambasador Kraljevine Holandije Loran Stokvis.

On je uručio poklone zahvalnosti Uboviću i dizajnerki Ljudmili Stratimirović.

Fuzijom street style bloga, turističkog vodiča, vodiča kroz restorane i noćni život i life style bloga taj projekat će postati primamljiva i korisna vizuelna celina.

Pored izložbe, stalne goste i nove posetioce KC Grada očekuje standardni muzički program, koji čini okosnicu rada tog kulturnog centra, a kriterijumi su autorstvo i originalnost, a ne žanr.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.