KBC u Severnoj Mitrovici zaposliće 38 medicinskih sestara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 20:31

KBC u Severnoj Mitrovici zaposliće 38 medicinskih sestara

Kliničko-bolnički centar u Severnoj Mitrovici biće u narednom periodu jači za 38 medicinskih sestara opšteg smera za čiji je prijem u radni odnos na neodređeno vreme Ministarstvo zdravlja Srbije danas raspisalo konkurs.

Direktor ove zdravstvene ustanove dr Zlatan Elek rekao je za Kosovo onlajn da će konkurs biti sproveden u narednim danima.

„Po prijemu dokumentacije koja je predviđena konkursom, a čija su pravila okačena na oglasnim tablama u svim domovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zdravlja i u samoj bolnici, biće obavljen razgovor sa kandidatima, nakon čega će biti odlučivanje o prijemu“, poručio je dr Elek.

On je naglasio da će, imajući u vidu sve veći broj zaraženih zdravstvenih radnika korona virusom, kojih je u ovom trenutku oko 70, prijem novog medicinskog osoblja u mnogome olakšati rad ove zdravstvene institucije.

„Mnogo nam znači prijem novih radnika kako bi se što uspešnije izborili sa kovid infekcijom“, rekao je Elek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspisan konkurs za 38 medicinskih sestara u Severnoj Mitrovici

Izvor: Danas, 27.Nov.2020

Kliničko-bolnički centar u Severnoj Mitrovici zaposliće na neodređeno vreme 38 medicinskih sestara opšteg smera, za čiji je prijem Ministarstvo zdravlja Srbije danas raspisalo konkurs.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.