KAZNA ZA PEDOFILA: Još jedna zemlja uvela novu, NAJSTROŽU kaznu za PEDOFILIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 12:13

KAZNA ZA PEDOFILA: Još jedna zemlja uvela novu, NAJSTROŽU kaznu za PEDOFILIJU

Sigurnost dece je prioritet u svetu.

Parlament Madagaskara, usvojio je novi zakon kome podležu osobe okrivljene za silovanje maloletnih lica, to jest, dozvoliće hemijsku i u izuzetnim situacijama, hiruršku kastraciju. 

Zbog porasta slučajeva polnog uznemiravanja i napastvovanja dece, predlog premijera Madagaskara, Andrija Rajoeline, izazvao je veliku pažnju javnosti, brdo pozitivnih, ali i negativnih komentara.

Ministar pravde Landi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mbolatiana Randriamanantenasoa naglasio je potrebu za zakonom zbog porasta silovanja dece.

Hirurška kastracija biće sprovedena za počinioce koji siluju decu mlađu od deset godina, dok oni slučajevi koji se odnose na decu uzrasta od deset do 13 godina mogu se suočiti sa hirurškom ili hemijskom kastracijom.

Hemijska kastracija je propisana i za počinioce koji siluju maloletnike uzrasta od 14 do 17 godina.

Објава коју дели Pubity (@pubity)

Namera vlasti i novog zakona jeste upravo bezbednost i zaštita maloletnih građana.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.