KATASTROFA U LUČANIMA! Sela pod vodom, putevi neprohodni, NISU SVI EVAKUISANI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATASTROFA U LUČANIMA! Sela pod vodom, putevi neprohodni, NISU SVI EVAKUISANI! (VIDEO)

Selo Viča, u opštini Lučani, skoro potpuno je pod vodom, javlja reporter TV Prve.

Spasilačke ekipe su na terenu, ali nije svo stanovništvo sela evakuisano.

Spasilačke ekipe sa mehanizacijom od ranog jutra su na terenu, javlja reporter TV Prve koji je izjavio da je "šokiran prizorom koji je zatekao".

Direktor gradske službe za spasavanje izjavio je da i pored pristigle mehanizacije i spasilačkih timova malo toga može trenutno da se uradi da se priliv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vode zaustavi.

Predsednik opštine Lučani kaže da je nekoliko sela pod vodom. Prema njegovim rečima, jaka kiša počela je da špada oko pet časova jutros, a naredba za evakuaciju izdata je u 6:30, međutim, nije svo stanovništvo evakuisano.

Na snimcima TV Prve se vidi ogromna količina vode koja je poplavila celo selo. Ušla je i u kuće. Zatvoren je put Luča - Lučani, kao i državni put ka Kraljevu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.