KATASTROFA KAKVU ZAGREB NE PAMTI: Pogledajte kako izgleda grad nakon stravičnog nevremena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 20:36

KATASTROFA KAKVU ZAGREB NE PAMTI: Pogledajte kako izgleda grad nakon stravičnog nevremena (FOTO)

Užas u Zagrebu

Delove Hrvatske popodne je pogodilo novo snažno nevreme, sa olujnim vetrom i obilnim padavima, a poseban haos je napravilo u Zagrebu.

Oluja je i odnela dva ljudska života. Kako pišu hrvatski mediji poginula su dva muškarca, a više je osoba povređeno. Na obe osobe usled oluje se srušilo drveće i nije im bilo spasa.

Novo nevreme je stiglo preko Slovenije do severozapadne Hrvatske i napreduje prema centralnoj Hrvatskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na društvenim mrežama objavljeno je mnoštvo snimaka koji pokazuju razno nevreme, naročito u Zagrebu i okolini, odnesene krovove kuća, porušena stabla na ulicama, a na jednom video snimku vidi se i kako je snažan vetar srušio kran na jednom gradilištu.

Veliko nevreme u glavnom gradu Hrvatske izazvalo je prekide u snabdevanju električnom energijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posledice nevremena u Hrvatskoj: četiri osobe poginule, 200 povređeno

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jul.2023, 13:55

U olujnom nevremenu koje je juče popodne i uveče pogodilo Hrvatsku poginule su četiri osobe, dvestotinak ih je povređeno, a oštećeno je više od 2.000 objekata, pokazuju do danas prikupljeni podaci.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.