KARIĆ UDAO ĆERKU DANICU: Ovo je divan dan, neka se deca rađaju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARIĆ UDAO ĆERKU DANICU: Ovo je divan dan, neka se deca rađaju! (VIDEO)

Veliko svadbeno veselje

Danica Karić, ćerka vlasnika BK i lidera Pokreta Snaga Srbije Bogoljuba Karića, udala se za Nikolu Stoiljkovića, s kojim je nekoliko meseci u vezi.

Na slavlju će biti oko 2.000 zvanica, a ovo svadbeno veselje uveličaće muzički gosti, Svetlana Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić.

Među prvim zvanicama stigla je Bogoljubova majka Angelina, kao i Dule Savić sa suprugom. Ubrzo potom došla je i Dragomirova supruga Hafa Karić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ovo je naš dan, sve vas pozdravljamo. Nek se rađaju - rekao je Bogoljub, platio kićenje i poručio:

Mene su učili da se u crkvu i na venčanje ne ide bez para, a ti si me (Milanka) ostavila bez para - našalio se Karić.

Danica će odmah nakon venčanja otići na put s mužem Nikolom Stojilkovićem. Podsetimo, ovo će biti drugi Danin brak.

Ona se 2007, posle pet godina veze, udala za pevača Daniela Đokića, a u to vreme je na snazi bila Interpolova poternica protiv Bogoljuba, pa on prvu Daninu svadbu propustio.

Dana i Daniel su se 2011. rastali, a naredne godine i zvanično razveli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.