KARAMBOL U ZAGREBU! Od siline udarca automobil ULETEO u KUĆU, pa se prevrnuo na krov! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 15:23

KARAMBOL U ZAGREBU! Od siline udarca automobil ULETEO u KUĆU, pa se prevrnuo na krov! (FOTO)

Prešao u suprotnu traku i napravio haos

U ponedeljak oko 15.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Turčinu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno pet osoba, saopštila je policija.

Muškarac star 31 godinu upravljao je automobilom iz pravca Varaždina u pravcu Novog Marofa. Prešao je iz desne u levu traku ne uverivši se da to može da učini bez ugrožavanja drugih učesnika u saobraćaju.

Tom prilikom je njegovo vozilo levom stranom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarilo u prednju desnu stranu automobila kojim je upravljao 23-godišnjak levom trakom u istom smeru.

Teška prometna nesreća: Zabio se u kuću i završio na krovu - https://t.co/Q4uI5UUxbP

— Zagrebinfo (@zagreb_info) February 26, 2024

Od siline udarca vozilo 23-godišnjaka je odbacilo sa puta gde je udarilo u betonski ivičnjak i saobraćajni znak.

Automobil 31-godišnjaka je takođe gurnut sa puta gde je zadnji deo vozila udario u metalnu ogradu i razvodni orman, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov i udarilo u metalnu ogradu i zid kuće.

U saobraćajnoj nesreći su povređena oba vozača i putnici od 51, 47 i 43 godine iz vozila 31-godišnjaka. Njima je lekarska pomoć ukazana u Opštoj bolnici Varaždin, a naknadno će biti utvrđene njihove povrede, saopšteno je iz policije.

Izvor: Srbija Danas/Zagrebinfo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.