KARAMBOL U BORU: Trojica osumnjičena da su krali bakar, napali radnike obezbeđenja, a onda i policajce

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 18:42

KARAMBOL U BORU: Trojica osumnjičena da su krali bakar, napali radnike obezbeđenja, a onda i policajce

U Boru su uhapšeni B. L. (1985), B. J. (2001) i J. Z. (1999) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela krađa i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Kako je saopstila borska Policijska uprava, oni se sumnjiče da su iz kruga jedne kompanije u Boru pokušali da iznesu 99 kilograma bakarne šljake i da su napali radnike obezbeđenja koji su pokušali da ih spreče u krađi.

Patrola policije ih je zatekla dok su bežali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a prilikom hapšenja su fizički napali i policajce.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borani krali bakarnu šljaku, pa napali i radnike obezbeđenja i policajce

Izvor: Bor030.net, 26.Jul.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su B.L. (36), B.J. (20) i J.Z. (22), koje terete za krađu i napad na policajce. B.L, B.J. i J.Z.  terete se da su iz kruga jedne kompanije u Boru pokušali da iznesu 99 kilograma bakarne šljake. U tome su ih, međutim, osujetili  radnici...

Nastavak na Bor030.net...

Uhapšena dvojica Borana zbog krađe i napada na službeno lice

Izvor: Danas, 27.Jul.2021, 14:57

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su B.L. (1985), B.J. (2001) i J.Z. (1999), iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela krađa i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštio je portparol PU Bor.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.