KAPETANE, NAS SU DOMA SVI ZABORAVILI Da srce pukne - Nenad Periš uputio poslednje zbogom sinu Mateju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 16:16

"KAPETANE, NAS SU DOMA SVI ZABORAVILI" Da srce pukne - Nenad Periš uputio poslednje zbogom sinu Mateju (VIDEO)

U opisu objave Periš je stavio emotikon srca

Nenad Periš, otac tragično nastradalog Splićanina Mateja Periša (27) objavio je na svom Fejsbuk profilu snimak oproštaja prijatelja i sugrađana na splitskoj Rivi. Oko 20 brodova i jedan veliki jedrenjak zaplovili su u Matejevu čast.

Pesma "Samo more nosim ja u duši" prati ovu scenu i jedan stih glasi:

Kapetane tribali bi doma, već odavno doma nismo bili, kapetane tribali bi doma, nas su doma svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaboravili.

U čast Mateju, koji je bio skiper, napravljen je špalir od brodova u blizini trajektne luke. Na brodovima su zapaljene baklje, a onda su se začule i trube u znak poslednjeg pozdrava.

Priliku da se još jednom zahvali svima koji su pomogli u pet meseci dugoj potrazi i podršci iskoristio je i Matejev otac Nenad koji se nalazio na jedrenjaku.

Hvala vam svima, pokazali ste veliko srce – kazao je Nenad Periš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.