KAPE NA GLAVU!

Izvor: Kurir, 12.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPE NA GLAVU!

Štite od hladnoće i skrivaju lošu frizuru

Dolaskom zimskih dana svoje odevanje prilagođavamo vremenskim uslovima. Kaputi, debeli pleteni puloveri i džemperi, čizme, šalovi, kape i rukavice obavezni su u svakoj kombinaciji koja mora da nas ugreje do dolaska toplijih prolećnih dana.

Budući da smo zimi skloniji da nosimo tamnije boje, kape su sjajan detalj koji će uneti živost u naš jednolični ton. Zavirite malo u ormar i proverite kakvih se tu sve pokrivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za glavu s vremenom nakupilo. Pletena romantična kapa, sportska šubara ili pak romantični šeširić? Zasigurno ćete pronaći bar nekoliko različitih primeraka s kojima svaki dan možete izgledati drugačije.

Kapa    

Osim što će vas zaštititi od hladnoće i belih pahuljica, kape i šeširi odlično mogu poslužiti i za druge vrlo praktične razloge - kako bi se sakrila loša frizura ili neoprana kosa. Bonton tu ide ženama naruku, jer im dozvoljava da ih u prostorijama ne moraju skidati, dok muškarci to ipak moraju učiniti. Ručno ili mašinski pletene, jednobojne, prugaste ili s raznim aplikacijama, od somota, tvida ili kože, kape su uvek poželjan modni dodatak za zimu. Boju i model prilagodite svojim željama, jer nosi se sve.     

Šešir    

Ne bežite od šešira. Iako su dani njihove najveće slave već odavno za nama, njihova originalnost se zadržala. Šeširi i danas mogu delovati vrlo otmeno, a istovremeno i moderno. Ako su vam dosadile vaše stare kape i šeširi, a u prodavnicama ne nalazite ono što vam se sviđa, uvek ih možete ukrasiti perlicama, maramama, broševima i sličnim dodacima koji će ih osvežiti.     

Osim što će vas zaštititi od hladnoće i sakriti lošu frizuru, ovi „pokrivači za glavu“ mogu poslužiti kao odličan modni detalj, koji neće proći neprimećen i vašem stilu će podariti jedinstvenost i originalnost.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.