KAO U ZAPLETU HOLIVUDSKOG FILMA: Diler droge osuđen na smrtnu kaznu iskopao tunel i pobegao iz zatvora

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:11

KAO U ZAPLETU HOLIVUDSKOG FILMA: Diler droge osuđen na smrtnu kaznu iskopao tunel i pobegao iz zatvora

Kako je naveo njegov cimer, bekstvo je planirao pet do šest meseci. Tunel je iskopao koristeći alat od majstora koji su obnavljali zatvorsku kuhinju

Kineski diler droge, osuđen na smrtnu kaznu, izveo je filmsko bekstvo iz zatvora tako što je prokopao tunel iz svoje ćelije do kanalizacionih cevi.

Cai Čangpan nalazio se u zatvoru na obodu prestonice Džakarte, jer je uhvaćen u krijumčarenju metaamfetamina. Međutim, uspeo je da pobegne tako što je iskopao rupu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svojoj ćeliji sve do kanalizacionih cevi kojima je došao do obližnjeg puta van zatvora.

.

Tempirao je svoje bekstvo sa promenom stražarske smene, kaže portparolka indonežanskog Direktorata za zatvore. Cai je osuđen na smrt 2017. godine zbog krijumčarenja 135 kilograma kristal-meta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.