KAO ŠTO JE VUČIĆ NAJAVIO: Pojačane mere bezbednosti na ulicama, primetno prisustvo pripadnika bezbednosnih službi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 21:13

KAO ŠTO JE VUČIĆ NAJAVIO: Pojačane mere bezbednosti na ulicama, primetno prisustvo pripadnika bezbednosnih službi (FOTO)

Predsednik poručio da građani mogu da budu mirni
Kao što je sinoć i najavio predsednik Aleksandar Vučić, na ulicama naše zemlje danas je primetan veći broj pripadnika bezbednosnih službi.
U tržnim centrima i njihovoj okolini kao i na najprometnijim mestima u prestonici građani su primetili i prisustvo pripadnika Bezbednosno-informativne agencije koji su u javnosti prvi put viđeni u uniformama sa jasno istaknutim obeležjima. Osim vidnog prisutva na ulicama, BIA je, kako se saznaje, preduzela sve mere kako bi građani Srbije bilo što bezbedniji.
Predsednik Srbije rekao je da na utakmici Crvena Zvezda - Zenit "ni ptica neće moći da proleti" i da građani mogu da budu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.