KAO NA FILMU: Džipom uleteo u tržni centar i krenuo da ruši sve pred sobom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NA FILMU: Džipom uleteo u tržni centar i krenuo da ruši sve pred sobom! (VIDEO)

Još uvek nije poznat broj povređenih!

Kako se prenosi, nepoznata osoba je sportskim džipom uleteo u tržni centar "Vudfild" u gradu Šamburg u državi Ilinois i vozio se unutra, razbacujući izloženu robu.

Postoje nepotvrđeni izveštaji o povređenima, a vozač je uhapšen i nalazi se u policijskom pritvoru.

So this just happened at Woodfield. I’m safe. Jesus Christ pic.twitter.com/fOfhtPkWvr

— ronin (@nipsfalloff) September 20, 2019
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Za sada je nepoznato koliko je ljudi povređeno u trenutku kada je crni "SUV" projurio kroz staklena vrata prodavnice Sears i nastavio sa vožnjom po unutrašnjosti tržnog centra u petak popodne.

Šokantni snimci su se pojavili koji pokazuju šta se dešavalo u tržnom centru dok nepoznata osoba razvaljuje štandove dok preplašeni ljudi beže sa njegovog puta.

NEVIĐENA DRAMA! Mladić krenuo da se BACI SA MOSTA - policajac ga uhvatio u poslednjoj sekundi, munjevitom reakcijom spasio život (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.