Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022, 16:14

"KAO I UVEK, VIŠE NEGO PRIJATELJSKI SASTANAK" Vučić u Briselu razgovarao sa Makronom, razmenili mišljenja o globalnim temama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu da je imao prijateljski sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

- Kao i uvek, imao sam više nego prijateljski sastanak sa predsednikom Emanuelom Makronom sa kojim sam razmenio mišljenja o najbitnijim regionalnim i globalnim temama. Srbija podržava predlog o formiranju nove evropske političke zajednice, jer je to jedini način da nas lideri Evrope čuju i dobar način za nas da češće slušamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naše evropske kolege i da saznamo kako oni razmišljaju - objavio je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbije".

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se na marginama samita EU-Zapadni Balkan sa predsednikom Republike Francuske Emanuelom Makronom.

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.