Izvor: Piplmetar.rs, 23.Feb.2024, 02:30

KAO DIVLJE ZVERI! Voditeljke napravile HAOS u studiju usred snimanja kviza, niko ne veruje prizoru (VIDEO)







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Kristina Radenković poznata je po svom vođenju čuvene „Slagalice“, a svojevremeno je privukla veliku pažnju zbog snimka koji je nastao na snimanju kviza.
Kristina Radenković i Jelena Simić • Instagram


Kristina Radenković i Jelena Simić
Naime, Kristina se sa svojom koleginicom Jelenom Simić našalila tokom snimanja kviza, te atmosferu iz studija podelila na svom Instagram profilu. Nimali nije mogla da nasluti da će ovo izazvati buru na mrežama.
– Breaking news – napisala je ona tada uz video na kom se navodno potukla sa koleginicom.
Voditeljke su se tada navodno posvađale oko mesta u studiju, što je eskaliralo u fizički konflikt. Tada su se pogurale dok su obe bile na ivici smeha.
Kristina Radenković (Foto: Ringier/Goran Srdanov)
Međutim, ubrzo je postalo jasno da je reč o šali koja je nasmejala mnoge gledaoce i pratioce na društvenim mrežama. Ova neobična situacija pokazala je duhovitu stranu voditeljki i izazvala simpatije kod publike.
Bonus video:

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.