KAO DA SU GELERI REŠETALI AVION Drama na nebu - Boing pun putnika uleteo u oluju, usledio pakao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 20:35

KAO DA SU GELERI REŠETALI AVION Drama na nebu - Boing pun putnika uleteo u oluju, usledio pakao (FOTO)

Slike aviona prikazuju prednji nosni deo aviona koji je probušen, dok druge slike pokazuju rupe na krilu i motoru

Delta mlaznjak pun putnika bio je prinuđen danas da hitno sleti pošto je teško oštećen tokom oluje praćene gradom, kada je jako nevreme pogodilo severnu Italiju.

Let DL185 samo što je poleteo sa milanskog aerodroma Malpensa i krenuo je za Njujork kada je uleteo u oluju. Kako su pokazali snimci, Boing 767 je poleteo, a zatim kružio oko Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego što je skrenuo na jug i krenuo ka Rimu gde je bezbedno sleteo.

Fotografije prikazuju prednji deo aviona koji je probušen, dok druge pokazuju rupe na krilu i motoru, prenosi Dejli mejl.

U vreme incidenta sever Italije zahvatila je silovita oluja sa grmljavinom koja je ostavila veliki deo regiona opustošenim bujnim poplavama i gradom veličine teniskih loptica.

"Let Milan Malpensa za JFK preusmeren je u Rim nakon što je naišao na loše vremenske prilike nakon poletanja. Sletanje u Rim prošlo je bezbedno, bez incidenata, a putnici su se normalno iskrcali. Letelica je oštećena zbog vremenskih prilika i sada je na pregledu od strane osoblja za održavanje", navodi se u saopštenju Delte.

Pictures have emerged of the significant damage subjected to the Delta Boeing 767, which you can see below, sourced from @aviationbrk.https://t.co/c6SxHsfsoz#Delta #Boeing #B767 #Rome #NewYork #AvGeek pic.twitter.com/zmNs1H2vNy

— AviationSource (@AvSourceNews) July 24, 2023

Putnik Džefri Sonders je na Tviteru objavio da je let 185 udario gradom pri poletanju.

"Izvodi prinudno sletanje u Rim. Zastrašujući incident", napisao je on.

Nedaleko od Milana u nevremenu je poginula jedna pedesetosmogodišnja žena kada je na nju palo drvo. Spasioci su dugo pokušavali da je izvuku, jer je njeno telo bilo zaglavljeno ispod debla, ali za nesrećnu ženu nije bio spasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.