KAO DA JE SRBIN! Ruski kosmonaut ima LUDI ZAHTEV, svi su POPADALI OD SMEHA kad je rekao šta mu se JEDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO DA JE SRBIN! Ruski kosmonaut ima LUDI ZAHTEV, svi su POPADALI OD SMEHA kad je rekao šta mu se JEDE

Vraća se na zemlju 3. oktobra Sojuzom.

Ruski astronaut Aleksej Ovčinin, koji se 3. oktobra vraća sa Međunarodne svemirske stanice nakon šestomesečne ekspedicije, zatražio je da ga na mestu sletanja na Zemlju čeka jagnjeći ražnjić.

Tokom jednog razgovora sa bazom na Zemlji, koji je emitovan na internetu, na pitanje Centra za kontrolu leta šta bi želeo da naruči pri sletanju, ruski kosmonaut je odgovorio:

"Breskve i ražnjiće."

Date: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 09-25-14 Location: Bldg 4NW, ISS Mockup Subject: Expedition 48 crew member and cosmonaut (Soyuz 46) Aleksey Ovchinin during ISS Habitat Equalization & Process 22105 training with instructor Scott Weinstein Photographer: James Blair, 2014 pic.twitter.com/NYkk3BItsP

— NASA Image Archive (@nasa_image_bot) September 11, 2019

Korisnici interneta su ocenili da astronaut razmišlja "van okvira" i pitali ga na koju vrstu ražnjića misli.

"Jagnjeće, naravno", istakao je ruski astronaut.

Aleksej Ovčinin će se vratiti na Zemlju svemirskim brodom "Sojuz MS-12" zajedno sa Amerikancem Nikom Hejgom i astronautom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Haza el Mansurijem. Sletanje je planirano za 3. oktobar u mesto koje je udaljeno 145 kilometara od Žeskazgana (Kazahstan).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.