KAO DA JE NEKO TOPOVIMA GAĐAO ZGRADU Stanari sa Novog Beograda ne pamte da je neka OLUJA bila ovako RAZORNA! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:07

"KAO DA JE NEKO TOPOVIMA GAĐAO ZGRADU" Stanari sa Novog Beograda ne pamte da je neka OLUJA bila ovako RAZORNA! (FOTO/VIDEO)

Snažno nevreme pogodilo je danas popodne Beograd i Srbiju

Za tren oka je moćna sila prirode iskalila bes nad našom zemljom i Beogradom. Sve je bilo praćeno snažnim pljuskovima koji još uvek traju, grmljavinom i vetrom olujne jačine koji je nosio sve pred sobom. Sunčani dan se za tren oka pretvorio u mračni pejzaž i noć.

Posebno je dramatično bilo, između ostalog i na Novom Beogradu u zgradi u Bloku 61, gde se, kako kažu stanari, odvijao pravi horor film.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Kao da je neko topove postavio prema zgradi i gađao. Letelo je sve: preko prozora, rešetki od klime, do veša...bilo je kao iz nekog filma o smaku sveta - kažu stanari zgrade na kojoj je grad polupao roletne, ali i stakla na prozorima.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Lopte grada su bile toliko jake da su napravile rupe na roletnama, a komšinici na 19. spratu je razbijen prozor. Najveći udar su pretrpeli stanovi sa južne strane, dok sa druge strane zgrade kao da ništa nije bilo - pričaju očevici ovog kataklizmičnog scenarija koji se odvijao pred njima.

Nevreme je napravilo kolaps u prestonici, oborena su stabla, potopljene ulice i tramvajske šine, polupani prozori na kućama i zgradama, kao i roletne, polomljeni, pa čak i smrskani automobili, pokidani strujni kablovi i još mnogo toga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.