KANDIDUJTE BAKU PRASETA, SAMO POBEDITE Predsednik Vučić uputio brutalnu poruku opoziciji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 23:13

"KANDIDUJTE BAKU PRASETA, SAMO POBEDITE" Predsednik Vučić uputio brutalnu poruku opoziciji (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je večerašnje emisije Hit Tvit na TV Pink

Predsednik Vučić, gostujući u emisiji Hit Tvit, govorio je o Rio Tintu, poslavši brutalnu poruku opoziciji.

- Svi koji su stvarno zabrinuti za ekologiju, oni su mi najveći kompliment. Ovo sa Rio Tintom nema nikakve veze i nećemo ništa da krijemo. Organizatori vode dve bitke i reč je o čistim političkim kriminalcima. Po Ustavu Srbije svako ima pravo da se slobodno kreće! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Organizatori krše elementarno pravo slobode kretanja! Zaprečili su put bagerima, buldožerima, kamionima... Bagerista ide putem i, valjda im ugrožava neko pravo, pa ga napadaju. Šta im je uradio? Je l im je ugrozio neko pravo? Da li ih je sprečavao da negde idu? - rekao je predsednik Vučić.

- Želite neke promene? U redu, onda pobedite. Kandidujte Mariniku Tepić, kandidujte Baku Praseta koji govori po Beogradu da je idol, kandidujte, samo pobedite i onda kada dobijete pobedu pričajte o promenama - dodao je on.

HAOS U DRŽAVI DA BI SE POZICIONIRALA OPOZICIJA!

Aleksandar Vučić:

"Ekolozi žele da preuzmu primat od ovih drugih (đilasovaca) ali - OVO SE NE RADI! Ti koji su organizovali blokade su ČISTI POLITIČKI KRIMINALCI! Kažu, naišao je bagerom. Pa to je njegovo pravo, TO JE PUT!" pic.twitter.com/fkdeEnaJkg

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 28, 2021

Gostovanje predsednika Vučića u emisiji Hit Tvit možete pratiti uživo na našem portalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"LJUDIMA KOJI SU ZABRINUTI ZA SRPSKU ZEMLJU, NE SIKIRAJTE SE" Vučić poslao moćnu poruku građanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 01:31

Gostujući na TV Pink u emisiji "Hit tvit" predsednik Aleksandar Vučić govorio je o aktuelnim temama...Jedna od njih je i dolazak Kompanije "Rio Tinto" u Srbiju, kao i najavljenog usvajanja Zakona o eksproprijaciji, odnosno zabrinutost građana zbog njih...Tim povodom predsednik je poslao poruku građanima:..-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.