KAMION PREGAZIO 15 MIGRANTA: Spavali su pored puta kada se sve dogodilo, među nastradalima i beba (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 17:40

KAMION PREGAZIO 15 MIGRANTA: Spavali su pored puta kada se sve dogodilo, među nastradalima i beba (VIDEO)

Još šestoro migranata je teško povređeno

Najmanje 15 migranata, koji su spavali na pločniku pored auto-puta u indijskoj državi Gudžarat, poginulo je rano jutros kada ih je pregazio kamion.

Do nesreće je došlo kada se kamion sudario s traktorom, a njegov vozač izgubio kontrolu i naleteo na migrante iz severne države Radžastan koji su spavali pored puta nakon celodnevnog rada, piše Bi-Bi-Si.

Surat Dumper Accident : गुजरात में फुटपाथ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << पर सो रहे राजस्थान के 15 मजदूरों की मौत, राजू ने देखा वो मंजर https://t.co/cQhvKwNyN0 #surat #gujarat #accident #banswaranews #rajasthan #सूरत #गुजरात #बांसवाड़ा #राजस्थान #मजदूर

— Oneindia Hindi (@oneindiaHindi) January 19, 2021

Lokalni zvaničnici su naveli da su beba, šest muškaraca i osam žena nastradali kada je kamion skrenuo sa puta nakon što se sudario sa traktorom, preneo je Rojters.

A minute of silence for those who died #Rajasthan @SachinPilot sir please help the families https://t.co/HnMuYyZfFD

— Simply Marvelous (@IMShashank07) January 19, 2021

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.