KAMERE ZABELEŽILE MOMENAT STRAŠNOG NAPADA U ISTANBULU: Maskirani monstrumi upali za vreme molitve u crkvu i počeli da pucaju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2024, 15:51

KAMERE ZABELEŽILE MOMENAT STRAŠNOG NAPADA U ISTANBULU: Maskirani monstrumi upali za vreme molitve u crkvu i počeli da pucaju (VIDEO)

Pojavio se snimak krvavog napada u crkvi u Istanbulu.

U katoličkoj crkvi Santa Marija u Istanbulu danas je došlo do oružanog napada. Tom prilikom smrtno je stradala jedna osoba, a više njih je povređeno.

Prethodno, kako je Hurriyet objavio, isplivao je snimak dve maskirane osobe koje su šetale pored crkve neposredno pred napad. Ipak, sada se putem društvenih mreža proširio i snimak samog napada.

Kako  se vidi na snimku, dve osobe su ušle u crkvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i počele da pucaju, a ljudi su se sakrivali. Video napada čiji sadržaj je uznemirujuć možete pogledati OVDE.

TURKEY

Terrorists wearing masks and carrying guns stormed Santa Maria Catholic Church in Sarıyer, Istanbul and opened fire.

At least two people have died and many more are injured. pic.twitter.com/LJ6zVldhXA

— Catholic Arena (@CatholicArena) January 28, 2024

Prema saopštenju ministar unutrašnjih poslova Alija Jerlikaje, naoružani napadači su upali u 11.40 po lokalnom vremenu u crkvu Svete Marije u istanbulskom kvartu Sarijer, prenosi turski servis CNN-a.

Ministar je rekao da su dvojica napadača nosili maske i da su bili prisutni s vernicima tokom nedeljne molitve.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MASKIRANI NAPADAČI UPALI ZA VREME MOLITVE Objavljen stravičan snimak iz crkve u Istanbulu, Erdogan obećao: Naći ćemo ih u roku od 24 sata

Izvor: Blic, 28.Jan.2024

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izrazio je saučešće katoličkoj zajednici u Istanbulu povodom napada na crkvu u kojoj je ubijena jedna osoba i najavio da će biti preduzeti neophodni koraci kako bi ubice bile uhapšene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.