KAMERE SNIMILE DVOSTRUKO UBISTVO U FUTOGU Napadač šokirao policiju nakon hapšenja, otkrio zbog čega je pucao: Pretili su mi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 12:27

KAMERE SNIMILE DVOSTRUKO UBISTVO U FUTOGU Napadač šokirao policiju nakon hapšenja, otkrio zbog čega je pucao: "Pretili su mi..."

U trenutku kada je uhapšen, napadač nije znao da li ih je ubio ili ih je ranio.

Direktni izvršilac ubistva iz Begeča priznao je ubistvo i policiji je pokazao gde je bacio pištolj.

- U policiji je navodno rekao da se plašio da će oni njega ubiti, jer su mu pretili da će ga iseći mačetama pa je zbog toga odlučio da ih upuca - navodi izvo iz istrage.

U trenutku kada je uhapšen, on nije znao da li ih je ubio ili ih je ranio. Upucani mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (20) odmah je podlegao povredama, dok je drugi preminuo u bolnici.

Kamere sa obližnjeg objekta su navodno zabeležile snimak, na kom se vidi direktno izvršenje dvostrukog ubistva.

Pored direktnog izvršioca, uhapšeni su još trojica osumnjičenih. Osumnjičeni su privedeni samo u donjem vešu, a uhapšeni su dok su spavali u kućama.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Prvi poziv Hitnoj pomoći, da podsetimo, je stigao 17 minuta posle ponoći, a da bi zatim usledio još jedan, kada je policija na licu mesta zatekla još jednog mladića bez svesti.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ubica iz Futoga priznao zločin, strahovao da će ga iseći mačetema i baciti u Dunav

Izvor: Luftika.rs, 25.Avg.2023

Direktni izvršilac ubistva je N.L. iz Begeča kako saznajemo iz izvora dobro upoznatog sa istragom dvostrukog ubistva u Futogu.. On je priznao ubistvo i policiji je pokazao gde je bacio pištolj.. U policiji je navodno rekao da se plašio da će oni njega ubiti, jer su mu pretili da će ga iseći mačetama...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.