KAMERE RASVETLJAVAJU ZLOCIN Stric Emine Jahovic snimio Jeleninog ubicu

Izvor: medio.rs, 20.Apr.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAMERE RASVETLJAVAJU ZLOCIN Stric Emine Jahovic snimio Jeleninog ubicu

Hasib Jahović, stric pevačice Emine Jahović, nije ni slutio da 18. dana u kući možda ima i ključni dokaz za rasvetljavanje ubistva Jelene Marjanović (33) - snimak na kome bi mogao da se vidi ubica!

Naime, jedna od sigurnosnih kamera usmerena je ka nasipu u Crvenki. On je u svojstvu građanina zajedno sa sinom Senadom juče dao i izjavu u policiji.

- Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kojem je snimak, jer se nadaju da bi na njemu mogli da vide da li je Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << bila na nasipu, da li ju je ubica tu napao, ili da makar na snimku uoče nekog sumnjivog. Međutim, pitanje je da li su kamere išta zabaležile, i ako jesu, da li će zavisno od kvaliteta snimka nešto moći da se razazna - kaže sagovornik blizak istrazi.

Policija je juče sa nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića, koja se nalazi nadomak nasipa. Uzeli su jedne muške patike i hard-disk. Dugo su obilazili dvorište koje je u vlasništvu rođenog strica pevačice Emine Jahović.

Za to vreme, sedmorica inspektora u civilu ponovo su juče pretraživali deo nasipa. Ono što svakako zadaje policiji muke, jeste to što im nedostaje glavni dokaz - oružje kojim je nesrećna pevačica ubijena.

- Policajci su odneli i kvaku sa vrata i patike od Emininog brata. Zatražili su da im se otvori Jahovićeva bravarska radionica, koja se nalazi u njihovom dvorištu. Tu su gledali sav alat, ali ništa nisu izdvojili - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

- Policija je ovde bila zbog kamera. Ništa mi ne znamo, niti smo išta čuli. Po celi dan radimo - kratko je rekla Eminina strina Gordana Jahović.

(Alo/S. Dž. S. - J. P)

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

SNIMLJEN UBICA: Stric Emine Jahović poseduje ključni dokaz

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2016

Snimak kamere će možda otkriti identite ubice...Stric poznate pevačice Emine, Hasib Jahović, izgleda da poseduje ključni dokaz u rasvetljavanju ubistva ubijene pevačice Jelene Marjanović...Naime, Jahović je radi ličnog obezbeđenja postavio sigurnosne kamere koje su bile okrenute ka nasipu borčanskog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.