Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KAKVA GOSPODA" Vojin Ćetković iznenadio slikom sa kolegom i pokrenuo sijaset komentara

Poznatog glumca uskoro ćemo gledati u dugo najavljivanoj seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine", a sada je pokazao svima sliku sa kolegom koja se jako dopala njegovim obožavateljima.

Vojin Ćetković (46) i Nebojša Glogovac (48) pozirali su za potrebe društvenih mreža, pa je suprug Slobode Mićalović postavio sliku na svoj profil na Instagramu. "Kakva gospoda", "legende", samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja koji se mogu pronaći ispod ove objave.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) KAKVE LEGENDE: Vojin Ćetković objavio sliku sa kolegom! Nije slutio da će izazvati ovakve komentare!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2017

Vojina Ćetkovića uskoro ćemo gledati u dugo najavljivanoj seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine". Glumac retko objavljuje slike sa kolegama, ali rešio je da podeli sa fanovima fotku na kojoj pozira sa Nebojšom Glogovcem.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.