KAKO TREZAN IZAZVATI ČETIRI SAOBRAĆAJKE ZA 15 MINUTA: Jednom Hrvatu je to juče uspelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 14:48

KAKO TREZAN IZAZVATI ČETIRI SAOBRAĆAJKE ZA 15 MINUTA: Jednom Hrvatu je to juče uspelo

Sedamdesetjednogodišnji muškarac iz Hrvatske juče je u roku od 15 minuta udario u četiri druga vozila

Muškarac (71) iz Virovitice je za samo 15 minuta svojim vozilom udario u četiri druga vozila pri čemu je jedna osoba (29) lakše povređena, saopštila je danas Vrovitičko-podravska policija.

Ovaj niz saobraćajnih nezgoda dogodio se u ponedeljak popodne tako što je vozač najpre u Bečkoj ulici prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u vozilo u kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za volanom bio 23-godišnji mladić.

Iako su, navodi se, obojica pokušali da izbegnu kontakt, oba vozila su ipak oštećena.

Nastavljajući vožnju muškarac star 71 godinu je u Ulici Ote Horvata, gde je prednjom levom stranom vozila ponovno prešao na suprotnu traku kolovoza i udario u automobil kojim je upravljala devojka od 23 godine.

Navodi se da je ovaj vozač ponovo napustio mesto udesa i udaljio se gde je u Ulici 30. maja još jednom prešao na suprotnu stranu i udario u nadolazeće vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak.

Ni tu se nije zaustavio, već je nastavio da se kreće nekontrolisano u istom smeru da bi četvrti put udario u prednju levu stranu vozila, kojim je upravljala ženska osoba stara 35 godina.

Policija je utvrdila da vozač nije bio pod uticajem alkohola, ali je zadržan u virovitičkoj bolnici radi analize krvi na droge i lekove.

Ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20.000 kuna, prenela je Hina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.