KAKO TE, BRE, NIJE SRAMOTA! Kurtijeva poltronka ne planira da podnese ostavku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 19:56

KAKO TE, BRE, NIJE SRAMOTA! Kurtijeva poltronka ne planira da podnese ostavku!

Kaže da ne vidi razlog zašto bi podnela ostavku.

Ministarka industrije, preduzetništva i trgovine lažne države Rozeta Hajdari istakla je da veruje u nevinost službenika tog Ministartsva, koji su uhapšeni danas pod sumnjom za zloupotrebu službenih dužnosti.

Ministarstvo pozdravlja svaku istragu u slučaju nabavke za državne rezerve, jer smo uvereni da se ona sprovodi u skladu sa zakonima i planom. Kao ministarka, očekujem od istražnih organa da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obrate pažnju da ni u kom slučaju ne nanose štetu državnoj bezbednosti, i da zaštite tajne podatke, budući da su dokumenti uzeti kao dokazi, tokom uviđaja, klasifikovani kao državna tajna. Istražna jedinica policije nije predočila uverenje o obezbeđivanju tajnih podataka, pa je zahtev policije za primopredaju ovih dokaza u suprotnosti sa zakonom - rekla je Hajdari.

Ona je istakla da je isporuka robe za rezerve izvršena u skladu sa zakonima.

- Ministarstvo uverava sve građane da je proces isporuke robe u državne rezerve, uz poštovanje standarda kvaliteta, vođen i praćen u skladu sa zakonima i ne sumnjamo na zloupotrebe naših službenika, koji su danas privedeni u policijsku stanicu - dodala je.

Hajdari je rekla i da ne namerava da podnese ostavku.

- Ne vidim razlog da podnesem ostavku i to govorim sa punom odgovornošću. Nemam razloga ni sumnje u zvaničnike - rekla je Hajdari na vanrednoj konferenciji za novinare.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.