KAKO TAKVU ŽENU TO DA ZADESI... Ovako su se KLJUČNE NOĆI ponašali članovi porodice Marjanović

Izvor: Blic, 08.Nov.2017, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KAKO TAKVU ŽENU TO DA ZADESI..." Ovako su se KLJUČNE NOĆI ponašali članovi porodice Marjanović

Zoran Marjanović nakon nestanka svoje supruge Jelene Krsmanović 2. aprila 2016. prvo je pozvao sve članove porodice i prijatelje na nasip, pa tek onda policiju.

Drugi april 2016. godine, 22 sata. Nasip u Crvenki u Borči. Kod rampe, na putu ka šljunkari parkirano je nekoliko automobila. Ispred njih nalazi se desetak ljudi koji dočekuju novinare i objašnjavaju im šta se dogodilo. Među njima nalazi se Zoran Marjanović, suprug Jelene Krsmanović, pevačice koja je tog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 16 sati nestala kada se, kako je rekao, odvojila od njega i ćerkice Jane i otišla da trči.

- Sa ćerkicom Janom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Danas smo krenuli prema njoj i nije je bilo nigde. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će da istrči i dolazi da joj donese hranu. Bila je raspolozena, sve ok. Niti je alkoholicar, niti je suicidan lik, jedno normalno biće, porodicna žena... - ispričao je tada Marjanović.

Pored njega stajali su njegov brat Miloš i otac Vladimir. Brat nije želeo da ništa komentariše, dok je Vladimir kratko prokomentarisao da "moli boga da mu je snajka živa".

- Moja unuka ne može bez majke. Moj sin je video neki crni polo, možda je neko oteo, samo da nije ono najgore. Ona nije slabašna, jaka je, možda su joj nešto stavili na usta, ne smem ni da pomislim samo da je ziva - ponavljao je tada Jelenin svekar.

Pored njih trojice na nasipu je bila i jedna žena, porodična prijateljica, ali i kum Ivica Ajdarević i njegov sin. Svi oni, stajali su na nasipu u to vreme, čekajući da policija dođe i krene u potragu za Jelenom.

Ivica Ajdarević dao je izjavu za “Blic” nekoliko sati pošto je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki govoreći da mu nije jasno kako je iko mogao nju da ubije.

- Nerealno mi je da tako jaku ženu kakva je bila Jelena zadesi takva sudbina. Bila je snažna, redovno je vežbala, a trenirala je i karate -  ispričao je Ivica tada za "Blic".

Kako je tada kazao ona i Zoran bili su "skladan par."

- Lepo su se slagali, zajedno su radili. Imali su i zajednički studio. Jelenu i Zorana poznajem nekoliko godina - rekao je on tada i dodao da je Jelenu poslednji put video u subotu ujutru, kada je prema njegovoj priči trebalo da ode kod majke da joj odnese hranu. Međutim, Jelenina majka u svojim izjavama je govorila da joj Jelena nije dolazila u posetu tog dana, kao i to da je hranu trebalo tek da joj donese u posle trčanja sa kojeg se nikada nije vratila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.