KAKO SU TO UOPŠTE USPELI? NAJBAKSUZNIJI POKUŠAJ UBISTVA IKADA: Planirali da ubace pitona kako bi pojeo dete, a onda cela kuća odletela u vazduh

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 00:55

KAKO SU TO UOPŠTE USPELI? NAJBAKSUZNIJI POKUŠAJ UBISTVA IKADA: Planirali da ubace pitona kako bi pojeo dete, a onda cela kuća odletela u vazduh

Zavera je navodno uključivala ispaljivanje strela, slanje psećeg izmeta i mrtvih pacova i dizanje kuće u vazduh.

Dvojica muškaraca optužena su po saveznim optužbama da su digli u vazduh dom jedne žene u Ričmond Hilu u Džordžiji i navodno skovali čudnu zaveru da puste pitona u kuću kako bi pojeo ćerku žene.

Stiven Gloser i Kejleb Kinsi optuženi su da su napravili "plan za ubistvo, zastrašivanje, uznemiravanje ili povredu" žrtve, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju je šerif okruga Brajan Mark Krou identifikovao kao ženu koja je ranije imala vezu sa jednim od dvojice muškaraca.

Njihova zavera protiv nje navodno je uključivala ispaljivanje strela na njena vrata, slanje psećeg izmeta i mrtvih pacova i dizanje kuće u vazduh, navodi se u saopštenju kancelarije tužioca Sjedinjenih Država u južnom okrugu Džordžije.

Takođe su navodno planirali da puste "velikog pitona u žrtvin dom da pojede njenu ćerku".

Policija je 13. januara izašla na teren nakon eksplozije u domu u Ričmond Hilu, ali žena i njena ćerka uspele su da pobegnu nepovređene.

U optužnici se navodi da je Gloser istraživao i planirao put do kuće, a zatim je Kinsi naručio Tanerit putem interneta, koji su koristili za pravljenje bombe u Gloserovoj kući.

Tanerit se koristi za stvaranje eksplodirajućih meta za vežbanje gađanja na daljinu, tvrde vlasti.

Gloser i Kinsi su optuženi za uhođenje, upotrebu eksploziva za izvršenje drugog krivičnog dela, zaveru da se upotrebi eksploziv za izvršenje krivičnog dela i posedovanje neregistrovanog destruktivnog uređaja, a Kinsi je optužen za dve dodatne optužbe u vezi sa lažnom kupovinom vatrenog oružja.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/E.S./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.